Medlemskap

Som medlem i Brandskyddsföreningen är du med och stödjer en oberoende, ideell och allmännyttig verksamhet. Vi har verkat i 100 år för ett brandsäkrare Sverige. Vi arbetar inte för några särintressen utan för alla i hela Sverige.

Vi välkomnar fler företag och organisationer att bli medlemmar och stödja vårt arbete för ett brandsäkrare Sverige. Bli medlem nu och prova på vårt medlemskap kostnadsfritt under resten av 2020.

Beställ medlemskapet via knappen till höger.

Som medlem i Brandskyddsföreningen får du:

• Ett medlemskap för alla anställda på alla arbetsställen inom samma organisationsnummer.
  • Erbjudanden om olika seminarier med högaktuella ämnen inom brandsäkerhet eller senaste rönen från brandforskningen – utan kostnad för medlem.
  • Ett abonnemang per medlemsorganisation på Brandskyddsguiden – värde 2 500 kr per år (ex moms).
  • Medlemsbrev med nyheter och kampanjer 4 ggr/år.
  • En prenumeration på vår prisbelönta tidning BrandSäkert (ord pris 435 kr/år).
  • 25 procent rabatt när du annonserar i tidningen BrandSäkert.
  • Nya medlemskampanjer med rabatterade utbildningar och förlagsprodukter varje kvartal.

Läs mer om att vara medlem >

Din organisation blir medlem i Brandskyddsföreningen Sverige samt i den lokala förening där ni har ert säte. Firmatecknaren för din organisation har rösträtt i Brandskyddsföreningen Sverige samt i din lokala Brandskyddsförening. Stödjande medlemmar har inte rösträtt.

Kontakt

Har du frågor om medlemskapet är du välkommen att kontakta tf generalsekreterare Lena Lind på e-post: generalsekreteraren@brandskyddsforeningen.se

Vill du ändra kontaktuppgifter eller lägga till fler kontaktpersonen som ska få information och medlemsbrev från oss skicka e-post till medlem@brandskyddsforeningen.se

För övriga frågor kontakta medlemsansvarig Johan Sandell på e-post: johan.sandell@brandskyddsforeningen.se eller på telefon 08 588 474 18