/ Om oss / Verksamhetsberättelse

Nyfiken på vårt jubileumsår?

2019 var ett händelserikt år för Brandskyddsföreningen. Vi firade 100:år samtidigt som vi fortsatte vårt arbete med att brandsäkra Sverige. I årets verksamhetsberättelse lyfter vi fram några av alla de företag, myndigheter och organisationer som har nytta av den kunskap vi tar fram.

Bläddra i verksamhetsberättelsen eller ladda ner den för senare läsning:

Här får du några lästips

Scanias medarbetare ryggraden i säkerhetsarbetet

Läs om hur Scania kvalitetssäkrar sin brandskyddsorganisation genom Brandskyddsföreningens normer och regelverk och utbildningar.

Heta Arbeten® brandsäkrar Peabs byggen

2019 utfärdade Peab omkring 165 000 tillstånd i Heta Arbeten®. Läs om hur certifieringen Heta Arbeten® är en viktig pusselbit i brandsäkerhetsarbetet på Peabs byggarbetsplatser.

Restvärdeledare sparar miljoner åt försäkringsbolagen och samhället

2019 genomfördes Brandskyddsföreningen Restvärderäddning 12 700 restvärdeuppdrag. Möt restvärdeledare Måns Krook som både hjälper försäkringsbolagen ute på skadeplats samtidigt som han lotsar skadedrabbade rätt i försäkringsdjungeln.