/ Medlemskap / Aktuella medlemsförmåner

Aktuella medlemsförmåner

Ett medlemskap i Brandskyddsföreningen är inte personligt. Alla som arbetar i din organisation kan ta del av medlemskapet – oavsett om ni är tre eller tre hundra och oavsett arbetsställe. I vårt nätverk samlas brandskyddsledare, arbetsmiljöansvariga, risk managers, säkerhetschefer med flera. Vi finns representerade i hela landet i 22 lokala föreningar.

Din organisation blir medlem i Brandskyddsföreningen Sverige samt i den lokala förening där ni har ert säte.

Aktuella medlemskampanjer Q1 2021:

Kommande medlemsaktiviteter:

Under våren kommer vi att arrangera webbinarier inom bland annat områdena Gassläck samt Termografering med Brandskyddsföreningens experter inom respektive områden.

Vi kommer även arrangera två webbinarier i samarbete med Skolverket angående hur man förebygger anlagda bränder. Mer information och inbjudan kommer via mail.

Aktuella kampanjkoder och erbjudande kommuniceras via mail till huvudkontakt för medlemskapet.

Har du frågor om kampanjer och medlemskapet kontakta: medlem@brandskyddsforeningen.se

Laddar