/ Medlemskap / Aktuella medlemsförmåner

Aktuella medlemsförmåner

Ett medlemskap i Brandskyddsföreningen är inte personligt. Alla som arbetar i din organisation kan ta del av medlemskapet – oavsett om ni är tre eller tre hundra och oavsett arbetsställe. I vårt nätverk samlas brandskyddsledare, arbetsmiljöansvariga, risk managers, säkerhetschefer med flera. Vi finns representerade i hela landet i 22 lokala föreningar.

Din organisation blir medlem i Brandskyddsföreningen Sverige samt i den lokala förening där ni har ert säte.

Aktuella medlemskampanjer Q3 2021:

Kommande medlemsaktiviteter:

Vi kommer att arrangera webbinarier inom olika intressanta kunskapsområden under året. Mer information om aktuella webbinarier hittar du här.

Aktuella kampanjkoder och erbjudande kommuniceras via mail till huvudkontakt för medlemskapet.

Har du frågor om kampanjer och medlemskapet kontakta: medlem@brandskyddsforeningen.se

Laddar