/ Medlemskap / Aktuella medlemsförmåner

Aktuella medlemsförmåner

Här kan du läsa om vilka förmåner du har som medlem i Brandskyddsföreningen.

Ett medlemskap i Brandskyddsföreningen är inte personligt. Alla som arbetar i din organisation kan ta del av medlemskapet – oavsett om ni är tre eller tre hundra och oavsett arbetsställe. I vårt nätverk samlas brandskyddsledare, arbetsmiljöansvariga, risk managers, säkerhetschefer med flera. Vi finns representerade i hela landet i 20 lokala föreningar.

Din organisation blir medlem i Brandskyddsföreningen Sverige samt i den lokala förening där ni har ert säte.

Som medlem får du:

Möjlighet till nätverkande

Ett starkt nätverk är ett av dagens viktigaste verktyg för att hänga med i utvecklingen i sin yrkesroll eller i sin bransch. Brandskyddsföreningen har arbetat genom nätverk i 100 år för att tillsammans göra Sverige brandsäkrare. Genom åren har vi sammanfört personer som på olika sätt arbetar med brandskydd för att ni både ska kunna utbyta erfarenheter med varandra och kunna ta del av den expertkunskap som finns inom eller genom vår förening.

Inbjudningar till seminarier

Erbjudanden om olika seminarier med högaktuella ämnen inom brandsäkerhet eller senaste rönen från brandforskningen – utan kostnad för medlem.

Rabatt på utbildningar och förlagsprodukter

Varje medlemsföretag får 10 % rabatt på utvalda utbildningar och litteratur som Brandskyddsföreningen Service AB erbjuder*.

 

*Erbjudandet gäller ej: Webbutbildningar, LBK, Abonnemang, Arbetsjordning och arbete på spårområde, Auktoriserad besiktningsingenjör el – grundutbildning steg 1 och 2, utbildningar inom Heta Arbeten® och Brandskyddsledare, samt konferenser och seminarier. För erbjudanden och rabatter hos våra lokala brandskyddsföreningar hänvisas till respektive förening.

Abonnemang på Brandskyddsguiden

Har du väl börjat använda Brandskyddsguidens digitala kunskapsbank får du svårt att klara dig utan. Närhelst du stöter på ett problem eller har en fråga kan Brandskyddsguiden hjälpa dig. Ett abonnemang ingår automatiskt i medlemskapet. Har du fler medarbetare som vill använda guiden kan du enkelt köpa till fler licenser på samma abonnemang.
Värde 2 810 kr per år (ex moms). Kontakta kundsupport för att aktivera ditt abonemmang.

Medlemsbrev 4 ggr / år med nyheter och olika erbjudanden och kampanjer

Fyra gånger per år skickar vi ett medlemsbrev med senaste nytt och information om aktuella medlemserbjudanden.

Prenumeration på tidningen BrandSäkert

En prenumeration på den prisbelönta tidningen BrandSäkert ingår. Alltid laddad med senaste nytt, analyser, intervjuer och kommentarer kring aktuella händelser, brännande ämnen och spaningar efter nya trender och teknik både från forskningen och omvärlden.
Värde ord pris 435 kr/år.

Synpunkter eller frågor?

Vi vill att medlemmar ska vara så nöjda som möjligt med sitt medlemskap. Kontakta oss gärna om du har synpunkter eller ideér på hur vi kan utveckla vårt tjänsteutbud och vår service för att på bästa sätt möta dina och din organisations behov.

Har du frågor om kampanjer och medlemskapet kontakta: medlemsansvarig@brandskyddsforeningen.se