/ Medlemskap / Riksmöte

Riksmöte 2022

Välkommen till Brandskyddsföreningens Riksmöte!

Vi vill bjuda in er medlemmar till att tal del av samt tycka till om vår verksamhet. Vi vill även ge er möjlighet att lyfta frågor som är viktiga för er verksamhet och som ni vill att vi tar med oss och driver framöver.

Under en och en halvtimme träffas vi, både fysiskt och digitalt, och tar del av framtidsspaning från Kairos Future samt vad som är på gång i Brandskyddsföreningen och hur vi tillsammans kan brandsäkra Sverige!
Ta chansen att tillsammans med andra medlemmar göra din röst hörd på vårt interaktiva Riksmöte.

• Inledning, Mats Björs, generalsekreterare Brandskyddsföreningen
  • Framtidspaning, Erik Herngren, Kairos Future
    Frågor/konklusion, Thomas Deming, moderator
  • Så ska vi Brandsäkra Sverige tillsammans!, Helena Olsson, kommunikationschef Brandskyddsföreningen
    Frågor/konklusion, Thomas Deming, moderator
  • Framtidens besiktningssystem leder till kostnadseffektiv brandsäkerhet, Björn Viggeborn, affärsområdesansvarig skadeprevention fastighet
  • Sammanfattning/Avslut

Dag: 18 maj
Tid: 10:30-12:00
Plats: Folksamhuset, Bohusgatan 14, alternativt via Zoom

Begränsat antal platser i Folksamhuset.