/ Lokala föreningar / Brandskyddsföreningen Skåne / Om oss / Skånsk Brandskyddsdag

Skånsk Brandskyddsdag

Skånsk Brandskyddsdag 2020 genomförs som webbinarium den 10 september.

Coronavirusets spridning har påverkat hela vårt samhälle. Ekonomin är i gungning, vården hårt belastad och vår rörelefrihet kraftigt begränsad. Det här är en påverkan vi inte kunnat förutse och oavsett om smittspridningen är över i höst eller först om något år kommer det som händer nu ha stor inverkan på hur vi möter liknande händelser i framtiden. Inte minst hos räddningstjänsten vars säkerhetsarbete måste kunna fortgå oavsett yttre påverkan.

Temat för Skånsk Brandskyddsdag 2020 är därför Att möta framtidens riskbild

Årets upplaga av konferensen kommer genomföras som ett webbinarium via mötesplattformen Zoom. Gör din anmälan här:

Anmälan

Här nedan hittar du årets program samt lite bonusmaterial att titta på innan 10 september.