/ Företagsanpassad utbildning

Företagsanpassad utbildning

En man skriver på en vägg inne i ett arbetsrum

Tillsammans skapar vi den perfekta brandskyddsutbildningen företagsanpassad för er verksamhet.

Är ni flera på företaget som behöver gå en utbildning om aktuella regelverk och som även är i behov av viktig information gällande brandskyddet i just er verksamhet? Då kan vi hjälpa till. Vi kan företagsanpassa alla våra utbildningar efter era specifika utmaningar och behov.

Syftet är att ni efter genomförd utbildning ska ha en ökad förståelse, samsyn och kunskap i området som dessutom är anpassad till er vardag. Våra handledare är experter inom sina respektive områden och har stor erfarenhet av olika verksamheter och miljöer.

I filmen nedan hör du vår affärsområdeschef Isabell Liungman Bosaeus berätta om företagsanpassad utbildning och vilka möjligheter som finns.

 

Fördelar med att välja företagsanpassad utbildning

  • Kunden får sin verksamhets specifika kompetensbehov och förutsättningar tillgodosedda. Vi kan anpassa såväl innehåll som hur och när utbildningen genomförs. Om det exempelvis passar kundens verksamhet bäst att genomföra utbildningen uppdelat på flera tillfällen, eller att genomföra vissa delar på distans och andra i kundens lokaler, så kan vi möta de behoven.

  • Grupparbeten, exempel och övningar kan anpassas efter såväl kundens bransch som specifika verksamhet.

  • Genom att ett flertal medarbetare i organisationen deltar i samma utbildning ökar möjligheten att skapa samsyn och förbättra samarbetet rörande organisationens brandskydd.

Hitta rätt utbildning för ert företag

Vi har utbildningar inom områden som Brandfarliga varor, Brandlarm och släcksystem, Byggnadstekniskt brandskydd, Elsäkerhet och Organisatoriskt brandskydd. Alla våra utbildningar går att få som företagsanpassade och kan genomföras såväl i klassrum som digitalt. Se hela vårt utbud och kontakta oss för en offert.

Se alla utbildningar


Kontakta oss för en offert!