/ Företagsanpassad utbildning

Företagsanpassad utbildning

Tillsammans skapar vi den perfekta brandskyddsutbildningen företagsanpassad för er verksamhet.

Brandskyddsföreningen har lång erfarenhet av att skräddarsy utbildningar för både större och mindre företag och organisationer. Med vår breda kompetens och vårt nätverk av utbildare som är specialiserade inom sitt område levererar vi företagsanpassade utbildningar i toppklass!

Tillsammans går vi igenom era önskemål, förutsättningar och er tekniska miljö. Därefter skräddarsyr vi ett upplägg som möter era behov. Utbildningen hålls på den plats som passar er bäst. Mer företagsnära än så kan det inte bli, och vi kommer ett steg närmare vår vision – ett brandsäkrare Sverige.

Företagsanpassade utbildningar

Dammexplosioner
Damm exploderar minst en gång i veckan i svenska industrier. Sedan 2003 finns det krav på att alla dessa verksamheter ska ha samlad dokumentation, klassade riskzoner och skyltning för att kunna minska sina risker.
Längd: 1 dag

Gasmätning
Behöver du lära dig mer om gasmätning? Då kommer vi till dig och lär dig hur du hanterar de instrument som ni använder för mätning av brandfarliga och explosiva gaser och ångor.
Längd: 1 dag

Brandskyddsansvarig Hotell
Två gånger i veckan rycker räddningstjänsten ut till hotell eller pensionat i Sverige. Anledningen är ofta tekniska fel, levande ljus eller sängrökning. I värsta fall kan konsekvenserna leda till att människor omkommer.
Längd: 1 dag

Brandskyddsansvarig Vårdboende
I ingen annan verksamhet är brandsäkerheten så beroende av personalen som i vård- och omsorgsboenden eftersom de boende själva har svårt att agera vid en brand.
Längd: 1 dag

Utrymningslarm med talat meddelande - en översikt
På denna endagsutbildning lär du dig hur regelverket är uppbyggt samt vad man behöver tänka på när man ska investera, installera eller underhålla en anläggning med utrymningslarm med talat meddelande enligt SBF 502:1.

 

Vi har möjlighet att företagsanpassa alla våra utbildningar