Försäkringsbolagsdagen

Välkommen till en dag där vi berör digitaliseringens påverkan på försäkringsbranschen, hur brandriskerna förändras när vi bygger hållbara hus och hur försäkringsbolag och räddningstjänst kan samarbeta.

Vi får även ta del av erfarenheter från sommarens skogsbränder samt bränderna i Grenfell Tower och på Biblioteksgatan.

• Internet, en spelplats för kriminella – SSF:s syn på utvecklingen
  • Möjligheter och utmaningar i en digitaliserad värld
  • Restvärdeledarens insats under sommarens skogsbränder
  • Branden på Biblioteksgatan – ur räddningstjänstens perspektiv
  • Grenfell Tower – varför hände det som inte fick hända?
  • Hur förändras brandriskerna när vi bygger mer hållbara hus?
  • Kan försäkringsbolag stämma räddningstjänsten?

Du får lyssna till representanter från Svensk Försäkring, Svenska Stöldskyddsföreningen, Bengt Dahlgren, Moderna Försäkringar, Försäkringsbranschens Restvärderäddning AB och Brandskyddsföreningen.

Den 15 november, klockan 09.00–15.45 på Myntkabinettet, Stockholm.
Se vägbeskrivning.

Pris

4 995 kr per person exklusive moms. Observera att rabatten i år är inkluderad i priset.

Anmälan

Sista anmälningsdag är den 1 november 2018. Läs mer om vad som gäller för avbokning och fakturering i våra köpvillkor.

Hämtar tillfällen