SBF 115 Regler för koldioxidsläckanläggning

Symbol för eNorm på en mobiltelefon

SBF 115 är det svenska regelverket för släckanläggningar med koldioxid, som ofta används för att skydda maskiner och utrymmen i processer där ett driftstopp innebär stora konsekvenser.

Regelverket innehåller anvisningar för projektering och dimensionering, personsäkerhet, installation, driftsättning och skötsel. Ett måste för leverantörer, köpare, säljare, brandkonsulter, risk- och säkerhetsansvariga, besiktningsmän med flera.

Utgåva: Januari 2001
Inklusive tolkningsdokument till och med juni 2003

Abonnemangsformen

Som användare hålls du hela tiden informerad om ändringar och uppdateringar i normerna, och får tillgång till dessa ändringar samma sekund de träder i kraft. Och du kommer åt dem överallt där du har uppkoppling. Med abonnemanget riskerar du inte att ha gammal eller felaktig information tillhanda utan kan vara trygg med att du har rätt version framför dig när du arbetar.

Licensmodellen

Du kan inom ett abonnemang ha flera licenser, ett för varje medarbetare som ska ha tillgång till informationen. När du beställer ett abonnemang så lägger du så många exemplar i varukorgen som du vill ha användare/licenser. När abonnemanget sedan aktiveras får du möjlighet att själv tilldela licenserna till de medarbetare du vill ge tillgång till.

Mer information om produkten