Webbinarium Brandlarm

Under våren 2021 erbjuder Brandskyddsföreningen fyra webbinarier inom området larm- och släcksystem, alla med fördjupningar inom olika teman. Den 26 april anordnar vi Webbinarium Brandlarm.

Lyssna till föreläsningar och diskutera inom områdena utförandespecifikation, digitala fastigheter och installation med funktion i fokus.

Utförandespecifikation

Används utförandespecifikationen idag och hur kan den utvecklas för att kunna användas över tid? Calle från Albaconger dig en inblick över hur man tänker och kan tänka.

Föreläsare: Calle, Albaconger

Digitalisering av fastigheter

Vad innebär digitalisering i fastigheter och vilken roll kan brandlarm ha i framtiden. Johan Granton från Siemens representerar branschorganisationen Digitala Fastigheter och ger en bild av utmaningar och framtiden.

Föreläsare: Johan Granton, Siemens

Installation med funktion i fokus.

Har vi rätt kunskap för att installera system i en fastighet där funktion är i fokus? Vilken kunskap behövs bland annat för att installera ett brandlarm och vilka faktorer finns det som påverkar? Joakim från Installatörsföretagen ger sin bild i ämnet installation.

Föreläsare: Joakim, Installatörsföretagen

Datum och tid

26 april kl. 09:00-12:00
Distans

För vem?

Webbinarierna riktar sig till företag och personer som verkar inom branschen och berörs av aktuella utmaningar inom området larm- och släcksystem. Du som deltagare kan välja om du vill delta på ett eller flera av webbinarierna. Se alla webbinarier här nedan.

Hämtar tillfällen