Utställare Seminarium Brandlarm & Sprinkler

Är din organisation intresserad av att vara utställare?

Seminarium Brandlarm & Sprinkler är en årlig mötesplats som samlar hundratals deltagare. Majoriteten av deltagarna kommer från anläggar- och besiktningsfirmor samt anläggningsägare, men även representanter från räddningstjänst, försäkringsbolag, industrier och konsultföretag brukar delta.

Som utställare på Seminarium Brandlarm & Sprinkler kan du under pauser och luncher knyta kontakter samt presentera din organisation och era produkter eller tjänster för deltagarna.

Som utställare får du möjlighet att synas med logotyp på seminariets webb, samt i appen vi använder under seminariet.

Tid och plats

Den 10–11 april 2019 på Birger Jarl Conference, Birger Jarlsgatan 61 A, Stockholm. 

Utställarplatserna

Totalt finns 18 utställarplatser, varav 10 i anslutning till Pausytan som är deltagares främsta mötesplats under fika, luncher, middag och mingel. De övriga utställarplatserna finns runtom i lokalen, för mer information se utställarkartan.

Utställarplatserna är av varierande storlek men är minst 2 meter breda och erbjuder alltid rum för 1 konferensbord för produkter, 1 stol samt rollups eller liknande.

I alla utställarplatser ingår ett bord 120x45 cm samt tillgång till el och trådlöst internet.

Vid anmälan, ange vilken utställarplats ni är intresserade av (se utställarkartan för underlag).

Utställningsavgift

14.500 kr exkl. moms för 1 utställarplats båda dagar. I utställningspaketet ingår lunch, fika, mingel och deltagande i seminariet för 1 person. För ytterligare representanter tillkommer en deltagaravgift om 2.000 kr exkl. moms per person. Observera att detta pris endast gäller företag som bokat en utställarplats.

Bokning av monterplats (utställningspaket) och utställardeltagare sker separat. Den som ska stå som ansvarig bokar utställningspaket med monterplats och kan då samtidigt lägga in sig själv som utställarrepresentant om han/hon ska vara med på plats. Företagets andra representanter gör därefter sina egna anmälningar som utställarrepresentant. Observera att val av monterplats endast ska göras vid det första tillfälle då ni bokar själva utställningspaketet och monterplatsen.

Middagen den 10 april ingår inte i priset, deltagande kostar 650 kr exkl. moms per person. I priset för middagen ingår en trerätters middag, underhållning och alkoholfri bordsdryck. Alkoholhaltig dryck kan köpas till på plats.

Anmälningsvillkor

Utställarplatserna fördelas i den turordning som anmälningarna inkommer. Anmälan är bindande och utställaravgiften återbetalas ej.

Logi

Logi ingår inte i deltagaravgiften, men vi har reserverat ett antal hotellrum den 10 april på Birger Jarl Hotell som du vid behov själv kan boka upp. Enkelrum kostar 1.652 kr exkl. moms, bokning sker genom att klicka här.

Ej bokade hotellrum släpps den 10 februari 2019.       

Hämtar tillfällen