Tematräff - brandskydd inom industri

Den 18-19 mars 2020 anordnar vi Tematräff – brandskydd inom industri, denna gång i Stockholm!

Tematräff – brandskydd inom industri är en mötesplats och kunskapsplattsform för dig som arbetar med brand- och säkerhetsfrågor inom industriell verksamhet. Som deltagare får du möjlighet att nätverka och utbyta erfarenheter med andra i liknande roller och med likartade utmaningar.

Ur programmet:

  • Jonas Harkman, Norhvolt, Health, Safety & Security Manager på Northvolt, berättar om arbetet inför att etablera Europas största batterifabrik i Skellefteå. Lyssna till deras arbete med brand- och beredskapsplanering av den nya fabriken, samt deras säkerhetsarbete under drift.
  • Anders Lönnmark, Director Fire Protection, RISE, delger en sammanställning av och diskussion kring risker och utmaningar med nya energibärare och energilager.
  • Representanter från LKAB berättar om vad som händer när det brinner i en gruva. Ta del av erfarenheter och lärdomar från incidenter i LKAB:s gruvor, samt deras arbete med att förbereda och förebygga framtida incidenter.
  • Jan Nählinder, riskkonsult och VD på PS Group redogör övergripande om arbetstillstånd vid tillfälliga arbeten, t ex arbete i slutna utrymmen, i EX-klassade områden och på hög höjd.
  • Henrik Braatz, Senior Loss Prevention Engineer, Scania och Tommi Ahtela, riskspecialist, Veolia Norden delar med sig av sina utmaningar och framgångsfaktorer inom arbetstillstånd.
  • Sabiha Hajdarevic, projektledare vid Arbetsmiljöverket, presenterar slutsatser från arbetsmiljöverkets fyra år långa inspektionsinsats mot kemi- och processintensiva företag.

Programmet uppdateras löpande på sidan.

Tid och plats

Kl. 11:00 den 18 mars fram till kl. 12:00 den 19 mars.
Elite Hotel Marina Tower, Stockholm, Saltsjöqvarns kaj 25, 131 71 Nacka

Registrering

Registrering är öppen kl. 10:15-11:00 den 18 mars.

Vilka bör gå på tematräffen?

Tematräff – brandskydd inom industri är en mötesplats och kunskapsplattform för alla som arbetar med eller ansvarar för brand- och säkerhetsfrågor inom industriella verksamheter.

Deltagaravgift seminariet

5950 kr per person exklusive moms. I priset ingår deltagande båda dagar, fika, mingel och middag med alkoholfri bordsdryck den 18 mars. Lunch den 18 och 19 mars är ett tillval som du anger vid anmälningstillfället.
OBS! Medlemmar i Nätverket Brandskyddsledarna erhåller 500 kr rabatt på deltagaravgiften. Du anger om du är medlem i vid anmälningstillfället. Rabatten dras av i kassan.

Anmälan

Anmälan sker här på sidan.
Sista anmälningsdag är den 6 mars 2020.

Anmälan är bindande, men bokad plats kan alltid överlåtas till en kollega inom samma organisation utan kostnad. För att få full återbetalning vid eventuell sjukdom behöver du skicka ett e-postmeddelande med sjukintyg till jennie.lindstedt@brandskyddsforeningen.se.

Logi

Logi ingår inte i deltagaravgiften men vi har reserverat ett antal hotellrum på Elite Hotel Marina Tower Stockholm.

Pris enkelrum: 1562 kr
Pris dubbelrum: 1741 kr

De reserverande hotellrummen finns tillgängliga att boka från den 12/12 2019 fram till 28/2 2020. Boka här.

Sturebadet Marina Tower

Som gäst på Elite Marina tower kan ni få tillgång till en exklusiv spa- och träningsanläggning med pool, jacuzzi och bastu. Vi rekommenderar att ni förbokar detta för att vara garanterad plats. Spaentré för hotellgäster, mån-tors 195 kr.

Hämtar tillfällen