Tematräff - brandskydd inom industri

Den 10 november är det dags för Tematräff – brandskydd inom industri. Konferensen kommer att genomföras digitalt.

Erbjudande! Just nu får du 10 % rabatt när du anmäler dig. Ange kod i kassan: TIND4 Koden är giltig till och med 10 november 2020. Erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudanden och rabatter.

Välkommen till en välfylld dag med senaste nytt inom områden som arbetstillstånd, roller och rutiner samt energilagring och batterier. Du som deltagare kommer att få en unik länk där du kan följa föreläsningarna, delta i diskussioner och byta erfarenheter med branschkollegor.

Ur programmet

• Vikten av arbetstillstånd, Peter Kemi, VD, Säkerhetskultur AB
  • Skriftliga arbetstillstånd - mer än Heta Arbeten, Jan Nähliner, VD, PS GROUP
  • Brandsäker energilagring – utmaningar och möjligheter, Anders Lönnermark, Enhetschef brandskydd, RISE Research Institutes of Sweden
  • Brand på BillerudKorsnäs, Ulf Jämtäng, risk manager, Ulf Olsson, räddningschef och Jonas Carlsson, gruppchef Lut och kraft, Billerudkorsnäs
  • Aktuellt inom regler och standard, Tomas Åberg, expert aktiva brandskyddsystem, Brandskyddsföreningen

Se hela programmet

Datum: 10 november 2020
Tid: 08.30-16.40
Plats: Via livelänk – länken skickas ut ca en vecka innan konferensen

3 490 kr

Är du medlem i Nätverket Brandskyddsledarna får du 500 kr rabatt. Du anger i kassan att du är medlem i nätverket.

Erbjudande 1

Just nu får du 10 % rabatt när du anmäler dig!
Ange kod i kassan: TIND4

Erbjudande 2

Du får specialpris om du går både Tematräff – brandskydd inom industri och Brandskyddsledardagen den 9 november. Då betalar du endast 5 990 kr för båda dagarna (ordinarie pris 6 980 kr).

Du tar del av erbjudandet i kassan i samband med att du gör din beställning.

För vem?

Tematräffen passar alla som arbetar med eller ansvarar för brandskydds- och säkerhetsfrågor inom industriella verksamheter.

Har du några frågor?

Kontakta Emmy Örtlund på emmy.ortlund@brandskyddsforeningen.se