Tematräff - brandskydd inom industri

Den 10 november är det dags för Tematräff – brandskydd inom industri. Konferensen kommer att genomföras digitalt.

Välkommen till en välfylld dag med senaste nytt inom områden som arbetstillstånd, roller och rutiner samt energilagring och batterier. Du som deltagare kommer att få en unik länk där du kan följa föreläsningarna, delta i diskussioner och byta erfarenheter med branschkollegor. Program publiceras efter sommaren.

Datum: 10 november 2020
Tid: 08.30-16.40
Plats: Via livelänk
Pris: 3490 kr. Är du medlem i Nätverket Brandskyddsledarna får du 500 kr rabatt.

Anmälan öppnar 23 juni

Erbjudande

Bokar du in dig på Brandskyddsledardagen den 9 november, som även den genomförs digitalt, betalar du endast 5 990 kr. Du anmäler dig i samband med att du bokar in dig på Tematräff – brandskydd inom industri.

För vem?

Tematräffen passar alla som arbetar med eller ansvarar för brandskydds- och säkerhetsfrågor inom industriella verksamheter.

Har du några frågor?

Kontakta Emmy Örtlund på emmy.ortlund@brandskyddsforeningen.se