Brandskyddsledardagarna

Årets viktigaste dagar för dig som arbetar med brandskydd och säkerhet! Den 23–24 oktober 2019 är det dags att träffas i Globen, Stockholm. I år fokuserar vi på lärdomar från inträffande händelser.

På Brandskyddsledardagarna får du träffa andra i liknande roller och med liknande utmaningar. Du får ta del av deras erfarenheter och råd när det gäller brandskyddsarbete med utgångspunkt i aktuella händelser.

Ett axplock ur programmet:

• Brandskyddsansvar i praktiken – framgångar och fallgropar
  • Vad kan vi lära oss av branden i Notre Dame?
  • Besiktningsmannen kommer på besök
  • Hur skapar vi engagemang hos andra?
  • Alternativa bränslen – riskhantering
  • En brandskyddsledares vardag
  • Säkerhetsorganisationen – superhjältar som strävar efter det omöjliga?
  • MSB:s nya regler för brandfarliga ämnen

Valbara workshops och föreläsningar dag två – välj de som intresserar dig mest!

Vilka bör gå på Brandskyddsledardagarna?

Alla som arbetar med eller ansvarar för brandskydds- och säkerhetsfrågor i såväl offentliga som privata verksamheter är välkomna.

Tid och plats

Den 23-24 oktober 2019 på Quality Hotel Globe, Arenaslingan 7, 121 77 Johanneshov.

Deltagaravgift

5.950 kr per person exklusive moms. I priset ingår deltagande båda dagar, luncher, fika, mingel samt middag med alkoholfri bordsdryck.

Anmälan sker här på webben. Sista anmälningsdag är den 1 oktober 2019.

Anmälan är bindande men bokad plats kan alltid överlåtas till kollega inom samma organisation utan merkostnad. För att få full återbetalning vid eventuell sjukdom behöver du skicka ett e-postmeddelande till jennie.lindstedt@brandskyddsforeningen.se snarast möjligt samt skicka in ett läkarintyg.

Logi

Logi ingår inte i deltagaravgiften men vi har reserverat ett antal hotellrum på Quality Globe Hotel. För att boka ett rum följ denna länk. Högst upp på sidan står det: Do you have a discount or booking code? Där fyller du i bokningskod: BRAND19

Med denna kod kan du boka rum mellan 19-06-25 till 19-09-23.

Enkelrum: 1895 SEK/rum/natt
Dubbelrum: 2095 SEK/rum/natt

För att garantera ert rum behöver ni lägga in kreditkortsuppgifter, men inga pengar dras. Om ni vill att kostnaden faktureras följer ni nedan instruktioner:

Efter ni bokat in er via Quality Hotel Globes hemsida och fyllt i alla uppgifter behöver ni maila till q.bokning@choice.se och ange bokningsnummer och fakturaadress. Det tillkommer en kostnad på 75kr per skickad faktura.

OBS! Medlemmar i Nätverket Brandskyddsledarna erhåller 500 kr rabatt på deltagaravgiften.

Hämtar tillfällen