Brandskyddsledardagarna

Årets viktigaste dagar för dig som arbetar med brandskydd och säkerhet! Den 23–24 oktober 2019 är det dags att träffas i Globen, Stockholm. I år fokuserar vi på lärdomar från inträffande händelser.

Obs! Sista anmälningsdag är den 16 oktober 2019.

På Brandskyddsledardagarna får du träffa andra i liknande roller och med liknande utmaningar. Du får ta del av deras erfarenheter och råd när det gäller brandskyddsarbete med utgångspunkt i aktuella händelser.

Ett axplock ur programmet:

• Brandskyddsansvar i praktiken – framgångar och fallgropar
  • Vad kan vi lära oss av branden i Notre Dame?
  • Besiktningsmannen kommer på besök
  • Hur skapar vi engagemang hos andra?
  • Alternativa bränslen – riskhantering
  • En brandskyddsledares vardag
  • Säkerhetsorganisationen – superhjältar som strävar efter det omöjliga?
  • MSB:s nya regler för brandfarliga ämnen

Valbara workshops och föreläsningar dag två – välj de som intresserar dig mest!

Vilka bör gå på Brandskyddsledardagarna?

Alla som arbetar med eller ansvarar för brandskydds- och säkerhetsfrågor i såväl offentliga som privata verksamheter är välkomna.

Tid och plats

Den 23-24 oktober 2019 på Quality Hotel Globe, Arenaslingan 7, 121 77 Johanneshov.

Deltagaravgift

5.950 kr per person exklusive moms. I priset ingår deltagande båda dagar, luncher, fika, mingel samt middag med alkoholfri bordsdryck.

Anmälan sker här på webben. Sista anmälningsdag är den 16 oktober 2019.

Anmälan är bindande men bokad plats kan alltid överlåtas till kollega inom samma organisation utan merkostnad. För att få full återbetalning vid eventuell sjukdom behöver du skicka ett e-postmeddelande till jennie.lindstedt@brandskyddsforeningen.se snarast möjligt samt skicka in ett läkarintyg.

Logi

Logi ingår inte i deltagaravgiften men vi har reserverat ett antal hotellrum på Quality Globe Hotel. För att boka ett rum följ denna länk. Högst upp på sidan står det: Do you have a discount or booking code? Där fyller du i bokningskod: BRAND19

Med denna kod kan du boka rum mellan 19-06-25 till 19-09-23.

Enkelrum: 1895 SEK/rum/natt
Dubbelrum: 2095 SEK/rum/natt

För att garantera ert rum behöver ni lägga in kreditkortsuppgifter, men inga pengar dras. Om ni vill att kostnaden faktureras följer ni nedan instruktioner:

Efter ni bokat in er via Quality Hotel Globes hemsida och fyllt i alla uppgifter behöver ni maila till q.bokning@choice.se och ange bokningsnummer och fakturaadress. Det tillkommer en kostnad på 75kr per skickad faktura.

OBS! Medlemmar i Nätverket Brandskyddsledarna erhåller 500 kr rabatt på deltagaravgiften.

Hämtar tillfällen