Brandskyddsledardagen

Den 9 november är det dags för Brandskyddsledardagen. Konferensen kommer att genomföras digitalt.

Välkommen till en välfylld dag med det senaste inom brandsäkerhet!

På agendan står exempel på framgångsrikt brandskyddsarbete samt nya lagar, föreskrifter och regler – vad innebär det i praktiken. Vi kommer även att dra lärdomar från den pågående pandemin. Program publiceras efter sommaren.

Du som deltagare kommer att få en unik länk där du kan följa föreläsningarna, delta i diskussioner och byta erfarenheter med branschkollegor.

Axplock ur programmet

• Nya regler om brandfarlig gas och brandfarlig vätska, representanter från MSB

• Mässlokalen som blev sjukhus på 14 dagar i samband med spridningen av Covid-19, Emil Egeltoft, Brandskyddslaget och Olga Nilsson, Locum

• Brandfarlig vara under pandemin, Carina Carlsson Odenland, Region Gävleborg

• Scanias arbete med kontinuitetsplanering, representant från Scania

• Möjligheternas byggregler, Fabian Ardin, Boverket

• Statens servicecenter – säkerhetsarbete i en myndighet under uppbyggnad, Lars Grundström

Datum: 9 november 2020
Tid: 09.00-15.00
Plats: Via livelänk
Pris: 3490 kr. Är du medlem i Nätverket Brandskyddsledarna får du 500 kr rabatt.

Anmälan öppnar 23 juni

Erbjudande

Bokar du in dig på Tematräff - brandskydd inom industri den 10 november, som även den genomförs digitalt, betalar du endast 5 990 kr. Du anmäler dig i samband med att du bokar in dig på Brandskyddsledardagen.

För vem?

Brandskyddsledardagen passar alla som arbetar med eller ansvarar för brandskydds- och säkerhetsfrågor i såväl offentliga som privata verksamheter.

Har du några frågor?

Kontakta Emmy Örtlund på emmy.ortlund@brandskyddsforeningen.se