Brandskyddsledardagarna

Välkommen till Brandskyddsledardagarna 25–26 oktober! Under två halvdagar får du som arbetar med säkerhet och brandskydd ta del av intressanta föreläsningar, inspiration och erfarenhetsutbyte.

Ur programmet

• Polarbrödsbranden
  • MBS:s nya föreskrift om tillsyn av enskild enligt LSO
  • Möjligheternas byggregler
  • Digitalisering av brandskyddet
  • Omställningen inom industrin
  • Arbetsplatsens utformning (AFS 2020:1)
  • Workshop om organisatoriskt brandskydd

Se hela programmet

Enligt tradition kommer vi också att dela ut priset ”Årets Eldsjäl – Brandskydd”. Mer information om Årets Eldsjäl hittar du här.

Tid och plats

Måndag 25 oktober: Kl. 13.00–16.30 (lunch serveras från kl. 12.00 och gemensam middag från kl. 17.45)
Tisdag 26 oktober: Kl. 08.30–12.00 (lunch serveras från kl. 13.00)

Konferensen kommer att genomföras både digitalt och på plats, på Elite Hotel Marina Tower (boka ett rum här). Du väljer själv hur du vill delta när du bokar din plats.

Deltagande digitalt: 3 500 kr per person exkl. moms
Deltagande på plats: 5 500 kr per person exkl. moms

Är du medlem i Nätverket Brandskyddsledarna får du 500 kr rabatt.

Vi har begränsat antalet deltagare på plats till 50. Vid deltagande på plats ingår lunch och fika båda dagarna samt 2-rättersmiddag den 25 oktober.

Sista anmälningsdag för deltagande på plats: 15 oktober
Sista anmälningsdag för deltagande digitalt: 22 oktober

För vem?

Brandskyddsledardagen passar alla som arbetar med eller ansvarar för brandskydds- och säkerhetsfrågor i såväl offentliga som privata verksamheter.

För frågor, kontakta Emmy Örtlund på utbildning@brandskyddsforeningen.se

Hämtar tillfällen