/ Brandsäker sommar

Brandsäker sommar

Nu är solen, sommaren och semestern äntligen här! Men se upp med brandriskerna även när du är ledig. Vi ger tips till båtägare, campinggäster och andra sommarnjutare hur man skyddar sig mot brand. Brandskyddsföreningen önskar en trevlig, avkopplande och brandsäker sommar!

Äntligen grillsäsong! Här följer Brandskyddsföreningens 5 bästa tips för en säker grillsommar.
Till brandskyddstipsen

Tillbringar du helst sommaren flytande? Här följer Brandskyddsföreningens 5 bästa tips för en säker båtsemester.
Till brandskyddstipsen

Sommaren är skönast i stugan! Här följer Brandskyddsföreningens 5 bästa tips för en säker semester i fritidshuset.
Till brandskyddstipsen

Ingen sommar utan camping! Här följer Brandskyddsföreningens 5 bästa tips för en säker husvagnssemester.
Till brandskyddstipsen

Borta bra – brandfritt bäst! Här följer Brandskyddsföreningens 5 bästa tips för en säker hotellsemester.
Till brandskyddstipsen

Ska du utomlands i sommar? Här följer Brandskyddsföreningens 5 bästa tips för en säker semesterresa.
Till brandskyddstipsen

Lek inte med elden! Här följer Brandskyddsföreningens 5 bästa tips för att prata med barn om bränder.
Till brandskyddstipsen

Grilla gärna korv – men inte gräs! Här följer Brandskyddsföreningens 5 bästa tips för säker eldning i naturen.