/ Lokala föreningar / Brandskyddsföreningen Örebro län / Utbildning / Coronaviruset: deltagarinformation

Coronaviruset: deltagarinformation

För oss på Brandskyddsföreningen Örebro län är säkerhet och hälsa för kursdeltagarna och medarbetare av högsta prioritet. Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna riktlinjer för sammankomster.

Vi genomför utbildningarna på Arkivcentrum (mittemot brandstation Örebro) där vi har tillgång till stora och rymliga lokaler där vi kan hålla avstånd och vi har även dragit ner på antalet kursdeltagare. Praktiska släckövningar genomförs även med säkerhetsavstånd.

Om du måste avboka din plats på grund av sjukdom eller annan orsak under rådande omständigheter får du avboka din plats utan kostnad.

Har du frågor om utbildningen?

Kontakta verksamhetsledare Ulf Andersson på 010-1762078 eller ulf.andersson@nerikesbrandkar.se

Kursadministratör Maria Eklund på 010-1762000 eller maria.eklund@nerikesbrandkar.se

Se kursutbudet här

Information uppdaterad: 2020-11-10