/ Lokala föreningar / Brandskyddsföreningen Halland / Utbildning / Brandsäker kunskap – på säkert avstånd Halland

Brandsäker kunskap – på säkert avstånd Halland

För oss på Brandskyddsföreningen Halland är säkerhet och hälsa för våra besökare och medarbetare av högsta prioritet. I enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer kommer vi inför varje kommande klassrumsutbildning göra en riskbedömning och vidta riskreducerande åtgärder.

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer

Här kan du läsa mer om Folkhälsomyndighetens verktyg för riskbedömning.
Tillsammans bromsar vi smittan genom att följa Folkhälsomyndighetens allmänna riktlinjer

Vi erbjuder brandsäker kunskap på avstånd i form av distansutbildning.

• Vi har också strikta riktlinjer gällande att instruktörer som kan ha tidiga symtom inte får genomföra en utbildning.

• Tillgång till handsprit i och utanför utbildningslokalerna

• Utökade städrutiner med extra desinficering av utsatta ytor

• Precis som Folkhälsomyndigheten rekommenderar vi dig att stanna hemma om du känner dig sjuk.

• Om du måste avboka din plats på grund av sjukdom kommer du att få boka om dig till ett senare kurstillfälle. Du kan även avboka din plats utan kostnad

Har du frågor om din utbildning?

Kontakta oss på:
E-post: info@lbfhalland.se