/ Lokala föreningar / Brandskyddsföreningen Halland / Utbildning / Brandsäker kunskap – på säkert avstånd

Brandsäker kunskap – på säkert avstånd

Den ökade smittspridningen av covid-19 gör att vi återigen befinner oss i en extraordinär situation. För oss på Brandskyddsföreningen Halland är det angeläget att fortsätta brandsäkra Sverige även i dessa oroliga tider.

Vi erbjuder brandsäker kunskap på avstånd i form av distansutbildning.

För dig som inte har möjlighet att deltaga på distans erbjuder vi en kombinerad utbildning i Heta Arbeten® med max 7 deltagare på plats och resten av deltagarna på distans. Dessa utbildningar genomförs i stor lokal med 2 meters avstånd mellan deltagarna.

• Vi har också strikta riktlinjer gällande att instruktörer som kan ha tidiga symtom inte får genomföra en utbildning.

• Tillgång till handsprit i och utanför utbildningslokalerna

• Utökade städrutiner med extra desinficering av utsatta ytor

• Precis som Folkhälsomyndigheten rekommenderar vi dig att stanna hemma om du känner dig sjuk.

• Om du måste avboka din plats på grund av sjukdom kommer du att få boka om dig till ett senare kurstillfälle. Du kan även avboka din plats utan kostnad

Har du frågor om din utbildning?

Kontakta oss på:
E-post: info@lbfhalland.se