/ Forskning / Om oss / Seminarium om kvaliteten i Sveriges brandskydd

Välkommen på seminarium om kvaliteten i Sveriges brandskydd!

Projektering, produktval, utförande och kontroll ska leda fram till byggnader med rätt kvalitet på brandskyddet. Fungerar det? Vad behöver göras bättre? Hur kan det göras bättre?

• Introduktion, Anders Bergqvist, Brandskyddsföreningen
  • Kommittén för modernare byggregler. Anna Sander, Kommittén
  • Kan Grenfell inträffa i Sverige? Michael Strömgren, Briab
  • Lunch
  • Ny nordisk standard för kvalitetssäkring av brandskydd på remiss, Johan Norén, Briab
  • Ny europeisk provningsmetod för ytterväggars brandskydd, Lars Boström, RISE
  • Info från BIV och hur de verkar för högre kvalitet, Lokalgrupp Stockholm
  • Diskussion, ledd av Anders Bergqvist

Seminariet arrangeras i samarbete mellan Brandskyddsföreningen, Brandforsk, Briab och BIV (Föreningen för brandteknisk ingenjörsvetenskap).

För mer information, kontakta Mattias Delin, mattias.delin@brandskyddsforeningen.se

Vi kan tyvärr inte ta emot fler anmälningar då det är fullsatt! Vill du anmäla dig till en väntelista så går det bra att göra det i anmälningsformuläret nedan. Vi kontaktar dig då så fort som möjligt när det blir en ledig plats.

Tid och plats

15 december klockan 11.00-15.00 (inklusive lunch) hos Brandskyddsföreningen, Årstaängsvägen 21 C, Stockholm (Liljeholmen).

Seminariet är kostnadsfritt.