/ Forskning / Forskarskola

Forskarskola

Brandforsk startar forskarskola för kommunal räddningstjänst

Brandforsk, i samarbete med MSB och Brandskyddsföreningen, startar en forskarskola för ”kommundoktorander” inom brandsäkerhets- och räddningstjänstområdet. Brandforsks styrelse fattade beslutet vid sitt möte den 12 december att påbörja uppstartsfasen under 2018. Forskarskolan siktar på att ge upp till 10 yrkesverksamma personer inom kommunal räddningstjänst möjlighet att forskarstudera på halvtid under 4 år. Kursstart är 2019.

Är du anställd i kommunal räddningstjänst, nyfiken och vill fördjupa dina kunskaper inom något intressant område, eller är du arbetsgivare inom räddningstjänstorganisation som vill ligga i spets och utveckla dina medarbetare?

Missa då inte chansen!

Mer information kommer att ges löpande under våren.

Ladda ned preliminär rapport från förstudien här

Eventuella frågor besvaras av Thomas Gell -  thomas.gell@brandskyddsforeningen.com