/ Brinnovation

Välkommen till Brinnovation

Brinnovation är en idé- och innovationstävling som vill utmana en bred krets av idégivare, innovatörer och entreprenörer att bidra till en bättre framtida brandsäkerhet i bostäder.

Vi vill nu få din hjälp med att lösa våra stora utmaningar och erbjuder fina priser med en total prissumma på 500.000 kr.

Till din hjälp erbjuder vi tillgång till en uppsjö av färska forskningsresultat som visar på de frågor vi gemensamt behöver lösa. Dessutom får du hjälp av våra partners som pekar ut sina aktuella utmaningar. Vi har även en stor grupp vänner som erbjuder dig hjälp att på olika sätt utveckla din idé/innovation.

Brandskyddsföreningen, som är initiativtagare till Brinnovation, vill på detta sätt även formera ett nätverk av starka partners och vänner som kan hjälpa varandra i spännande samarbeten kring brandsäkerhet. Tävlingen genomförs i samverkan med vår partner Venture Cup, som är en ideell förening med stor vana som tävlingsarrangör.

Med tävlingen markerar vi även Brandskyddsföreningens 100-årsjubileum 2019.

Välkommen med din idé/innovation!

Thomas Gell
”Brinnovatör”, Forsknings- och innovationschef, Brandskyddsföreningen

Tävlingsregler, tidplan och mer information finner du här >

Partners