Tematräff – brandskydd inom vård och omsorg

Boka in den 4–5 februari 2020 i din kalender! Då är det dags för nästa Tematräff – brandskydd inom vård och omsorg. Kom och träffa branschkollegor, låt dig inspireras och diskutera viktiga ämnen!

Du får möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom viktiga brandskyddsrelaterade frågor, ta del av nyheter och erfarenheter från inträffade händelser och goda möjligheter att knyta kontakter inom branschen.

På 2020 års tematräff kommer vi att fokusera på organisatoriskt brandskydd och batterier, men självklart blir det även andra programpunkter med relevant innehåll för deltagarna. Det kommer även att ges tid till gruppdiskussioner och erfarenhetsutbyten.

Vilka bör gå på tematräffen?

Tematräff för brandskydd inom vård och omsorg är ett årligt forum för dig som arbetar med eller ansvarar för brandskydd eller säkerhet inom vård och omsorg. Du får träffa andra i liknande roller och med liknande utmaningar.

Tid och plats

4–5 februari 2020 på Scandic Infracity i Stockholm.

Logi

Logi ingår inte i deltagaravgiften men vi har reserverat ett antal hotellrum på Scandic Infra City.

Pris enkelrum: 1.690 SEK inkl. moms
Pris dubbelrum: är 1.890 SEK inkl. moms

Mejla meeting.infracity@scandichotels.com eller ring 08-517 344 10 och uppge bokningsnummer 47083805. Hotellet behöver uppgifter om för- och efternamn, e-postadress samt telefonnummer.

Mer information om tematräffen och programmet kommer att publiceras efter sommaren.

Hämtar tillfällen