Tematräff – brandskydd inom vård och omsorg

Välkommen på årets tematräff den 22–23 november i Stockholm! Under två halvdagar får du möta andra som arbetar med brandskydd eller säkerhet inom vård och omsorg.

Du får ta del av nyheter, andras erfarenheter och råd när det gäller brandskyddsarbete med utgångspunkt i aktuella händelser och regelverk. Självklart finns det även möjlighet att nätverka.

Ur programmet

• Är din organisation rätt förberedd för en katastrof?
  • Säker övergång till nytt brandskydd vid ombyggnation
  • Beställning och drift av sprinkleranläggning
  • Det robusta sjukhuset – kontinuitetshantering och brandskydd
  • Hur mår svenskt brandskydd, egentligen?

Vilka bör gå på tematräffen?

Tematräff för brandskydd inom vård och omsorg är ett årligt forum för dig som arbetar med eller ansvarar för brandskydd eller säkerhet inom vård och omsorg. Under två halvdagar får du träffa andra i liknande roller och med liknande utmaningar.

Tid och plats

Den 22–23 november 2018 på The Winery Hotel, Rosenborgsgatan 20, 169 74 Solna (Stockholm).

Seminariet pågår från lunch till lunch. Registrering sker den 22 november klockan 11.20. Konferensen avslutas klockan 11.50 den 23 november.

Pris

5 400 kr per person exklusive moms. I priset ingår deltagande båda dagarna, en lunch, två fika, ett mingel samt en tvårättersmiddag med alkoholfri bordsdryck.

Medlemmar i 7-SÄK erhåller 500 kr i rabatt.

Logi

Logi ingår inte i deltagaravgiften. Vi har reserverat ett antal rum på The Winery Hotel som du vid behov själv kan boka. Logi för en person kostar 1 420 kr exklusive moms per natt med frukost. Boka logi per telefon 08-14 60 00 eller mejla till lisa.berghard@thewineryhotel.se, ange bokningskod 181122BRAN. I bokningen måste följande framgå: För- och efternamn, mailadress, telefonnummer samt kortnummer med utgångsdatum för att garantera bokningen.

Observera att hotellet endast accepterar kortbetalning på plats för logikostnader under 5 000 kr.

Hotellrummen är reserverade fram till den 11 oktober.

Sista anmälningsdag

Sista anmälningsdag är den 31 oktober. Anmälan är bindande, men kan avbokas kostnadsfritt fram till och med den 21 oktober. Om avbokning sker efter den 21 oktober debiteras full deltagaravgift. Vid sjukdom krävs läkarintyg för full återbetalning. Eventuell avbokning skickas per e-post till jennie.lindstedt@brandskyddsforeningen.se.

Hämtar tillfällen