Självskyddsutbildning

Varje år söker en halv miljon svenskar akutvård efter att ha skadat sig i hem- och fritidsmiljö. Dessa utgör 80 procent av alla skador till följd av olycksfall i Sverige.

Gratis utbildning i hem- och fritidsäkerhet

”Skydda ditt hem mot brand och olyckor” är en två timmar lång gratisutbildning som handlar om att förstå, hitta , värdera och åtgärda risker i sin hem- och fritidsmiljö.

På ett träffsäkert sätt visar vi risksituationer som kan finnas i hemmet. Ni får möta en brandman som har svaren på era brandskyddsfrågor. Utbildningen hålls antingen i räddningstjänstens lokaler eller ute hos er (finns det bara någon samlingslokal eller liknande som vi kan hålla till i så går det bra). Vi kan komma till er på dagtid eller kvällar.

Vi erbjuder gratis utbildning till alla föreningar, så prata med dina kamrater i båtklubben, scoutföreningen, pensionärsföreningen eller fotbollsklubben och hör av er till oss!

Utbildningar

Använd meny nedan för att hitta din utbildning.