Nordbygg

Träffa oss på Nordbygg, Nordens största mässa för dig som jobbar inom bygg- och fastighetsbranschen, den 10–13 april i monter AG:35!

Boka din biljett här. Ange kampanjkoden brandskyddnb18.

Vi finns på plats alla fyra dagar med ett specifikt tema per dag:

Tisdag 10 april: Brandsäkra elinstallationer
Klarar dina elinstallationer en elrevision?
Vilken risk kan en elinstallation innebära? Vi finns på plats och berättar om vad som gäller vid en elrevision och om brandsäkra elinstallationer för ett fullgott brandskydd.

Onsdag 11 april: Heta Arbeten® och brandsäker byggarbetsplats
Hur skapas brandsäkerhet under bygg- och renoveringsarbeten?
I vår monter kan du få tips på hur du minskar riskerna för brand på arbetsplatsen under byggtiden. Vad gäller för Heta Arbeten vid bygg och renoveringsarbeten, vad är den tillståndsansvariges roll och ansvar?

Torsdag 12 april: Brandlarm och sprinkler – sparar pengar och räddar liv
Hur bygger man en effektiv och tillförlitlig brandlarm- och sprinkleranläggning?
Vilka lagar, regler och standarder finns att ta hänsyn till? Vad är en lämplig kvalitetsnivå på ett brandlarm och hur kontrollerar och underhåller man ett brandlarmsystem? Kom till oss med dina frågor!

Fredag 13 april: Brandskydd i byggnader
Grenfell Tower – kan det hända i Sverige?
Vi finns på plats med expertis inom både organisatoriskt- och byggnadstekniskt brandskydd. Vad säger Boverkets byggregler om brandskydd? Hur säkerhetsställer du ett fullgott brandskydd i din byggnad?

Vid frågor, kontakta Helena Rustas, tel. 08 588 475 53, helena.rustas@brandskyddsforeningen.se eller Björn Almberger, tel. 08-588 474 34, bjorn.almberger@brandskyddsforeningen.se.

Vill du veta mer om Nordbygg?
Läs mer här.