Hem / Webbutik / Utbildning/seminarium A–Ö / E-learning Självklart brandskydd

Utbildning och seminarier
E-learning Självklart brandskydd

Vår e-learning Självklart brandskydd vänder sig till företag och organisationer som behöver stärka sina kunskaper i brandsäkerhet.

Utbildningen går igenom det som alla medarbetare behöver känna till. Deltagarna får bland annat kunskap om hur en brand uppstår, om olika typer av brandskyddsinstallationer, vad en brandrisk är samt hur de agerar säkert vid brand. Allt detta på endast 40 minuter.

Utbildningen avslutas med ett kunskapsprov. Vi understryker vikten av brandsäker kunskap. Därför krävs att alla tio frågor på kunskapsprovet besvaras rätt för att bli godkänd.

Du får lära dig

• om byggnadens brandskydd
  • vilket ansvar du och andra har för brandskyddet
  • att känna igen och förebygga brandrisker
  • om bränders snabba förlopp och dess konsekvenser
  • att kunna agera säkert vid olika brandscenarier
  • vad du behöver känna till inför en utrymning.

Längd

Cirka 40 minuter.

Pris

300 SEK (medlem 270 SEK)/deltagare vid beställning av 1-49 användare. Licensen gäller ett år. För fler användare, kontakta oss för prisinformation.

Artikelnr: 00000054
Antal: