Hem / Webbutik / Utbildning/seminarium A–Ö / Brandskyddsledardagen 2016

Utbildning och seminarier
Brandskyddsledardagen 2016

Årets viktigaste dag för dig som jobbar med brandskydd i företag och organisationer. Brandskyddsledardagen är ett tillfälle för dig att uppdatera dina kunskaper och diskutera med andra i samma skrå.

Vi redovisar lösningar på brandskyddsproblem, inträffade händelser, nyheter inom lagstiftning och annat som vi tror kan vara till nytta för dig.

Ämnen som vi belyser i år är bland annat storskalig utrymning, systematiskt brandskyddsarbete och analytisk dimensionering. Ta del av hela programmet här.

Tid och plats

27 oktober 2016 på Quality Hotel Globe, Arenaslingan 7 i Stockholm. Start klockan 09.00 med kaffe och registrering. Programmet pågår till klockan 16.30 med efterföljande middag klockan 18.00.

Hotell

Hotell bokas av deltagaren själv. Vi har förbokat ett antal rum på Quality Hotel Globe, telefon 08-686 63 00, e-post info.globe@choice.se. Ange bokningskod: 393916.

Pris

3 900 SEK exklusive moms (medlemmar i nätverket BRANDSKYDDSLEDARNA erhåller 700 SEK i rabatt). Vill du bli medlem, klicka här.

Välkommen!

Arbetsgruppen för Brandskyddsledarna