Hem / Webbutik / Utbildning/seminarium A–Ö / Frukostseminarium – Brandskydd i BBR

Utbildning och seminarier
Frukostseminarium – Brandskydd i BBR

Kom och ät frukost med oss på Brandskyddsföreningen och ta del av nyheterna om brandskydd i Boverkets byggregler, BBR 23. Nu ger vi ut en uppdaterad handbok med de senaste ändringarna från Boverket.

Frukostseminariet är intressant för dig som arbetar med brandskydd och behöver hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna från Boverket. Vår handbok ger dig möjlighet att läsa de nya reglerna tillsammans med förklarande texter och Brandskyddsföreningens rekommendationer.

På frukostseminariet presenterar vi de senaste ändringarna från Boverket och klarlägger vad de innebär vid projektering av en byggnads brandskydd. Vi kommer gå igenom följande ändringar:

• Krav vid ändring av byggnad – Boverket har förtydligat föreskrifterna och de allmänna råden
  • Barnomsorg som bedrivs under kvälls- och nattetid – ”nattis” har skrivits in i verksamhetsklass 5A
  • EKS 10 – uppdaterade regler för dimensionering av bärande konstruktioner
  • Tillfälliga anläggningsboenden.

Samtidigt släpper vi en ny rekommendation om utrymningsbelysning med förtydligande av reglerna och praktiska lösningar.

Vid vårt frukostseminarium får du 20 % rabatt på handboken Brandskydd i Boverkets byggregler, BBR 23, och rekommendationen Utrymningsbelysning.

Tid & plats

16 september 2016 kl. 08.00–09.00, frukostfika serveras från kl. 07.30.
Brandskyddsföreningen, Årstaängsvägen 21C i Liljeholmen (plan 7).

Pris

Frukostseminariet är kostnadsfritt. Anmälan senast den 10 september 2016.  Vid utebliven närvaro debiteras en avgift på 200 SEK.

Ladda ner inbjudan (pdf)

Utbildningstillfälle