Hem / Utbildningsinformation / Vägbeskrivning

Vägbeskrivning Brandskyddsföreningen

Se karta

Parkering

Under vårt kontorshus finns en avgiftsbelagd allmänparkering (se karta). Utöver denna finns fler parkeringshus och p-ytor i anslutning. Skyltning i området hjälper dig fram.

Kontoret är tillgängligt för rullstolsburna.

Allmänna kommunikationer

Tunnelbana

Från T-Centralen: linje 13, 14 eller 24 (röda linjen söderut) till station Liljeholmen. Uppgång mot tvärbanan. Resan tar cirka 15 minuter.

Buss

Linje 133, 143, 147, 165 och 748 stannar vid Liljeholmens tunnelbanestation.
Linje 77 och 726 stannar på Södertäljevägen med kort gångavstånd till Årstaängsvägen.
Linje 143 stannar vid hållplats Marievik Norra.
Linje 152 går från Bromma flygplats till Liljeholmen.

Pendeltåg

Pendeltåg stannar vid station Årstaberg. Byt till tvärbanan mot Liljeholmen eller promenera.

Tvärbanan

Från Alvik eller Sickla Udde till hållplats Liljeholmen.

För upplysningar ring SL på telefon 08-600 10 00, eller www.sl.se.

Med flyg

Från Arlanda flygplats:
Flygbussar direkt till/från Liljeholmen (avgår var 20:e minut) alternativt snabbtåg Arlanda Express till Centralstationen och sedan kollektivtrafik enligt ovan.

Från Bromma flygplats:
Buss 152 till Liljeholmen.

Med bil

Söderifrån

Kör E4/E20 mot Stockholm. Avfart Södermalm. Följ skyltar mot Liljeholmen. Sväng höger mot Årstadal och vänster in på Årstaängsvägen.

Norrifrån

Kör E4/E20 mot Helsingborg/Göteborg. Avfart Aspudden/Liljeholmen. Följ skyltar mot Liljeholmen. Sväng höger mot Årstadal. Tag sedan vänster in på Årstaängsvägen.