Hem / Utbildning / Sjöfart / Kombi: E-learning + Fortbildningskurser Grundl. säk.utb. + Advanced Fire Fighting

Utbildning och seminarier

Nu kan du som behöver gå både Fortbildningskurs för Grundläggande säkerhetsutbildning och Fortbildning Advanced
Fire Fighting
prova något helt nytt!

Med vårt nya upplägg som inkluderar en förberedande e-learning sparar du tid på övningsfältet och väl på plats fokuserar vi mer på din faktiska roll ombord. Du kan givetvis söka ut båda certifikaten efter kursen.

Innan kursstart får du en inloggning för att kunna genomföra vår föreberedande e-learning. Observera att denna måste vara genomförd innan utbildningen.

Se förkunskapskrav för respektive utbildning:
Fortbildningskurs för Grundläggande säkerhetsutbildning
Fortbildning Advanced Fire Fighting

Obs! Pris/medlemspris gäller även för privat betalande deltagare på sjöfartsutbildningarna.

Priserna som visas här är exklusive moms (25 procents moms tillkommer).

Utbildningstillfälle

Deltagaruppgifter
Förnamn Efternamn Epost Telefon

Fyll i alla obligatoriska fält.
Antal:  1
12.500,00 kr
Medlem : 11.250,00 kr

Utbildningen är godkänd av:

transportstyrelsens_logotyp_rgb.png