Hem / Utbildning / Seminarier och konferenser / Brandskyddsledardagen 2016

Utbildning och seminarier
Brandskyddsledardagen 2016

Årets viktigaste dag för dig som jobbar med brandskydd i företag och organisationer. Brandskyddsledardagen är ett tillfälle för dig att uppdatera dina kunskaper och diskutera med andra i samma skrå.

Vi redovisar lösningar på brandskyddsproblem, inträffade händelser, nyheter inom lagstiftning och annat som vi tror kan vara till nytta för dig.

Ämnen som vi belyser i år är bland annat storskalig utrymning, systematiskt brandskyddsarbete och analytisk dimensionering. Ta del av hela programmet här.

Tid och plats

27 oktober 2016 på Quality Hotel Globe, Arenaslingan 7 i Stockholm. Start klockan 09.00 med kaffe och registrering. Programmet pågår till klockan 16.30 med efterföljande middag klockan 18.00.

Pris

3 900 SEK exklusive moms (medlemmar i nätverket BRANDSKYDDSLEDARNA erhåller 700 SEK i rabatt). Vill du bli medlem, klicka här.

Välkommen!

Arbetsgruppen för Brandskyddsledarna