Hem / Utbildning / Räddningstjänst / Digitalt utbildningsmaterial för kommunanställda

Utbildning och seminarier
Digitalt utbildningsmaterial för kommunanställda

Vi har tagit fram tre nya upplevelsebaserade digitala utbildningsmaterial för kommunanställda. I upplevelsebaserad inlärning får deltagarna göra aktiva val kopplade till den dagliga verksamheten.

Deltagarna kommer få diskutera och besvara på frågor utifrån olika scenarier och frågeställningar. Det här är ett helt nytt sätt att undervisa där instruktörens kunskaper och pedagogik kompletteras med ett levande och roligt undervisningsmaterial bestående av filmer, animationer, frågor med mera.

Utbildningen tar cirka 3 timmar att genomföra. För att kunna hålla utbildning i det nya materialet så måste du gått en instruktörsutbildning för respektive utbildning. Instruktörsutbildningen anordnas av Brandskyddsföreningen.

Områden/utbildningsmaterial

• Grundläggande brandskydd
  • Egenkontroll
  • Systematiskt brandskyddsarbete

Kontakt

För beställning och mer information, kontakta din regionala Brandskyddsförening eller vår försäljningsansvarige André Forsberg på telefon 08-588 474 11.

Se demo för vårt digitalt utbildningsmaterial: