Hem / Utbildning / E-learning / E-learning Brandskydd i bostadsrättsförening

Utbildning och seminarier
E-learning Brandskydd i bostadsrättsförening

Det är många gånger oklart vilket brandskyddsansvar en styrelse i en bostadsrättsförening har. Vi har därför tagit fram en e-learning där vi samlat de frågor som vi får.

Det gäller allt från vilket ansvar man har som ordförande, till hur uppställning av barnvagnar i allmänna utrymmen får se ut och problem med boenden som inte respekterar uppsatta regler. Vi har fångat allt man behöver veta i en bostadsrättförening vad gäller brandskydd – som lagstiftningen på området och de vanligt förekommande brandriskerna. Utbildningen går också igenom det systematiska brandskyddsarbetet samt de vanligaste kontrollåtgärderna som man bör ha koll på.

• Vad har styrelsen för ansvar?
  • Föreningens brandskyddsarbete
  • Ansvar och organisation
  • Riskhantering
  • Regler och beslut
  • Brandskyddsdokumentation
  • Kontrollsystem

Längd

Cirka 30 minuter.

1 995 SEK för hela styrelsen. Licensen gäller i 3 år.

Kontakt

För beställning och mer information, kontakta oss på telefon 08-588 474 00 eller e-post sbf@brandskyddsforeningen.se.

Artikelnr: 00000076
Antal: