Hem / Utbildning / Brandfarlig och explosiv vara / Brandfarliga varor – grund

Utbildning och seminarier
Brandfarliga varor – grund

Du som arbetar i ett företag som hanterar brandfarliga varor ska ha grundläggande kunskap om egenskaperna och riskerna med dessa. Sedan är det den miljö du arbetar i och de brandfarliga varor du hanterar som avgör vad just du behöver kunna för att ni ska ha en säker miljö. Här får du baskunskaperna om brandfarliga varor. Ett måste för att gå vidare och lära dig mer.

Mål

Du ska efter utbildningen känna till olika brandfarliga varors egenskaper och veta vilka risker som är förknippade med hanteringen. Du ska också veta hur du ska agera för att undvika riskfyllda situationer.

Ämnesområden

• Vanliga begrepp
  • Ämnens egenskaper och risker
  • Exempel på skyddsåtgärder
  • Kortfattad orientering om lagstiftning

Avsedd för

Dig som arbetar med lösningsmedel, brandfarliga gaser eller andra brandfarliga varor.

Pris 2016

5 725 SEK exklusive moms (medlem 5 153 SEK)

Utbildningstillfälle

Deltagaruppgifter
Förnamn Efternamn Epost Telefon

Fyll i alla obligatoriska fält.
Antal:  1
5.725,00 kr
Medlem : 5.153,00 kr

Litteratur som ingår i utbildningen:
Deltagarpärm
Brandfarliga och explosiva varor – grundbok

Är du osäker på om du behöver gå Brandfarliga varor - grundutbildning innan du anmäler dig till Brandfarliga varor - föreståndare?
Se om du har tillräcklig kunskap här.