Hem / Utbildning / Ansvarig för brandskyddet / Brandskyddskoordinator

Utbildning och seminarier
Brandskyddskoordinator

Är det du som har ansvaret? Här är fem dagar för dig som behöver en bra grundutbildning för att kunna organisera och planera brandskyddsarbetet på ditt företag. Brandskyddsfrågor är viktiga för alla organisationer och med rätt utbildning kommer du känna dig tryggare i rollen.

Du får känna på brandskydd i teori och praktik och möta andra som står inför samma frågor som du. Efter examen får du ett CFPA Europe-certifikat.

Mål

Du ska efter utbildning och examination ha de grundläggande brandskyddskunskaper som erfordras för att kunna organisera, planera och följa upp brandskyddsarbetet på företaget.

Ämnesområden

• Brandkunskap
  • Lagar och ansvar
  • Systematiskt brandskyddsarbete
  • Byggnadstekniskt brandskydd
  • Automatiska brandlarm och släckanordningar
  • Riskhantering
  • Brandfarliga varor
  • Heta Arbeten
  • Försäkringslära
  • Elektriska brand- och olyckrisker
  • Laborationer och praktiska övningar

Avsedd för

Alla som är ansvariga för brandskyddet eller arbetar med brandskyddsfrågor. Utbildningen är även avsedd för dig som ska bli behörig ingenjör (brandlarm eller sprinkler) eller instruktör för Heta Arbeten.

Utbildningstillfälle

Deltagaruppgifter
Förnamn Efternamn Epost Telefon

Fyll i alla obligatoriska fält.
Antal:  1
25.950,00 kr
Medlem : 23.355,00 kr

Litteratur som ingår i utbildningen:
Deltagarpärm
Brandskyddsguiden
Egenkontroll av brandskyddet
Heta Arbeten arbetsbok
Heta Arbeten tillstånd – block

Röster om Brandskyddskoordinator:

”Efter utbildningen känner jag mig mycket starkare i min roll som brandskyddsansvarig och mer uppmärksam på brister i min verksamhet. Det är ovärderligt att få diskutera med folk inom samma ansvarsområde med experter som bollplank”.
Viktor Mannervik, Kungliga Tekniska Högskolan

”Brandskyddskoordinator är en grundlig och informativ utbildning som med kunniga och engagerade kursledare ger en mycket bra kunskap i det grundläggande brandskyddsarbetet. Kursen innehåller "lite om mycket" och är lämplig för den som skall arbeta med bland annat systematiskt brandskyddsarbete inom små och medelstora företag”.
Tom Carlsson, Caverion Sverige AB