Varukorg
0 st varor
Totalt: 0,00 kr
  • Totalt: 0,00 kr
Hem / Utbildning

Brandskyddsutbildningar

Topbanner Vårdträffen 2016_ver3.png
 

Med rätt kunskap behöver inte brandskyddsfrågor vara svårt så låt oss hjälpa dig! I vänstermenyn finner du vårt utbud under respektive område. Din lokala utbildare hittar du genom att klicka på kartan till höger.

Brandskyddsföreningen är en ideell förening som verkar för ett brandsäkrare Sverige. Allt överskott går direkt in i föreningens arbete. Varje gång du handlar hos oss är du med och bidrar.

brandskyddsledardagen2016_puff.jpg    Skolan brinner 220px (2).jpg

Brandskyddsledardagen

Årets viktigaste dag för dig som jobbar med brandskydd i företag och organisationer. Ett unikt tillfälle för dig att uppdatera dina kunskaper och diskutera med andra i samma skrå.
Ämnen som vi belyser i år är bland annat storskalig utrymning, systematiskt brandskyddsarbete och analytisk dimensionering.
Läs mer och anmäl dig till Brandskyddsledardagen

 

Konferens Skolan brinner

Den 10–11 november på dags igen på Scandic Star i Sollentuna. Med ännu ett fullspäckat program på temat "Våga se, våga höra, våga agera". Förutom intressanta föredrag så är avsikten att du ska träffa andra som arbetar med samma frågor, få inspiration och möjlighet att nätverka!
Läs mer och anmäl dig till konferens Skolan brinner

Brandprojektering med brandskyddsdokumentation.jpg   Brfv-föreståndare

Brandskyddsprojektering

Byggnaders totala brandskydd fastställs till stor del i samband med projekteringen. Därför är det viktigt att kunskapsnivån är hög för de personer som arbetar med detta. På utbildningen den 18-20 oktober ger vi dig en bred och djup kunskap om innehållet i BBR 23 avseende brandskydd.
Läs mer och anmäl dig till Brandskyddsprojektering – brandskyddsdokumentation enligt BBR

 

Föreståndare brandfarliga varor

Att få ett uppdrag som föreståndare är förknippat med ett ansvar. Ett ansvar som kräver kunskap och befogenheter. Den här utbildningen ger dig kunskap om brandfarliga varor så att du ska klara av uppdraget som föreståndare. I höst kör vi utbildningen i Malmö, Göteborg, Stockholm och Örnsköldsvik.
Läs mer och anmäl dig till Brandfarliga varor – föreståndare
JavaScript eller Flash stöd saknas för att visa det här Flash-objektet.