Varukorg
0 st varor
Totalt: 0,00 kr
  • Totalt: 0,00 kr
Hem / Utbildning

Brandskyddsutbildningar

Tematräff-Industri-460x215.jpg
 

Med rätt kunskap behöver inte brandskyddsfrågor vara svårt så låt oss hjälpa dig! I vänstermenyn finner du vårt utbud under respektive område. Din lokala utbildare hittar du genom att klicka på kartan till höger.

Brandskyddsföreningen är en ideell förening som verkar för ett brandsäkrare Sverige. Allt överskott går direkt in i föreningens arbete. Varje gång du handlar hos oss är du med och bidrar.

Brandlarmregler SBF 110_7.jpg   Brandskydd laboratorier.jpg

Brandlarmregler SBF 110:7

Utbildningen erbjuder en grundläggande genomgång av det svenska regelverket för automatiska brandlarmanläggningar, SBF 110:7. Bland de områden som tas upp mer detaljerat kan nämnas övervakningsområden, sektionsindelning och placeringsregler. Vi har utbildning den 13-14 oktober i Stockholm och den 3-4 november i Göteborg.
Läs mer och anmäl dig här

 

Brandskydd i laboratorier

Om det skulle börja brinna i ett laboratorium är det inte bara liv som riskeras utan även avancerad och dyrbar utrustning. Och vad skulle hända med alla forskningsresultat och pågående projekt? På utbildningen den 5 november tar vi upp flera aspekter på brandskyddet i projekteringen, under byggnationen och i den löpande verksamheten i laboratoriet.
Läs mer och anmäl dig här

Brandskyddsansvarig-hotell  

Brandskyddsansvarig hotell

Två gånger i veckan rycker räddningstjänsten ut till hotell eller pensionat i Sverige. Anledningen är ofta tekniska fel, levande ljus eller sängrökning. I värsta fall kan konsekvenserna leda till att människor omkommer. Du har ansvaret. Gå vår utbildning den 11 november i Stockholm.
Läs mer och anmäl dig här

 

Konferens Skolan brinner

Än en gång har vi ett fullspäckat och intressant program på temat "Våga se, våga höra, våga agera" med vår allas Kjell Eriksson vid taktpinnen! Välkommen till Konferens Skolan brinner den 5–6 november på Scandic Star i Sollentuna!
Läs mer, ta del av programmet och anmäl dig till Skolan brinner här
JavaScript eller Flash stöd saknas för att visa det här Flash-objektet.