Hem / Regionala föreningar / Västmanland / Om oss

Brandskyddsföreningen Västmanland

Brandskyddsföreningen Västmanland är en medlemsorganisation med uppgift att inom Västmanlands län verka för ett brandsäkrare Sverige.

Brandskyddsföreningen Västmanland samarbetar med Brandskyddsföreningen Sverige och kommunala räddningstjänster, näringsliv, försäkringsbolag, offentliga myndigheter och organisationer i Västmanland.

Brandskyddsföreningen Västmanland bedriver rådgivning, information, utbildning, övningar och andra aktiviteter som främjar föreningens mål.

Brandskyddsföreningen Västmanland ingår i Brandskyddsföreningen Nedre Norrland Utbildnings AB. Utbildningsbolaget ägs tillsammans med Brandskyddsföreningarna i Uppsala, Västmanland, Gävleborg, Dalarna och Jämtlands län.

Regionala brandskyddsföreningar

Brandskyddsföreningen finns i hela Sverige. Välj din förening och hitta information och utbildningar om brandskydd.

Kontaktruta-förening-Västmanland

För utbildningsfrågor,