Hem / Regionala föreningar / Västernorrland / Utbildning / Hem- och Fritidssäkerhet

Hem- och Fritidssäkerhet

Hem & Fritid är en tre timmar lång utbildning som handlar om att förstå, hitta, värdera och åtgärda risker i sin hem- och fritidsmiljö. Utbildningen är öppen för alla, exempelvis privatpersoner, familjer, klubbar, bostadsrättsföreningar och andra organisationer.

Bjud hem dina vänner på utbildning

Bjud hem vänner, bekanta, grannar och familjer. Passa på till möhippan, släktkalaset eller varför inte fotbollsavslutningen. Det finns många tillfällen då vi skulle kunna besöka er.

När: Vi anpassar oss väldigt mycket efter kunden och har utbildning dagtid, kvällstid och om möjligt även helger.

Var: Utbildningen hålls antingen i räddningstjänstens lokaler eller ute hos er (finns det bara någon samlingslokal eller liknande som vi kan hålla till i så går det bra).

Tid: Utbildningen håller på cirka 2,5–3 timmar

Deltagare: Minst 10 och max 20 personer. Vi välkomnar alla över 10 år.

Kostnad: Efter överenskommelse, begär prisuppgift av oss.

Kontaktruta-förening-Västernorrland-20160614.png