Hem / Regionala föreningar / Stockholm / Utbildning

Vi utbildar dig i brandskydd

Brandskyddsföreningen Stockholm har stor erfarenhet och hög kompetens inom brandområdet . Vi bedriver och organiserar vår verksamhet tillsammans med Brandskyddsföreningen Sverige och länets räddningstjänster. Vi genomför olika sorters brandutbildning till allmänheten, företag, myndigheter och andra organisationer.

Gå en Heta Arbeten-utbildning

Behöver du förnya ditt Heta Arbeten-certifikat? Vi har utbildningen som ger dig ny behörighet. Den är även anpassad för dig som tidigare inte har utfört Heta Arbeten.

Företagsanpassade utbildningar

Vi kan skräddarsy utbildningar efter ditt behov. Om du har några frågor, ring 08-783 70 11 så berättar vi mer.

Regionala brandskyddsföreningar

Brandskyddsföreningen finns i hela Sverige. Välj din förening och hitta information och utbildningar om brandskydd.

Kontaktruta-stockholm.png