Hem / Regionala föreningar / Skåne / Utbildning

Vi utbildar dig, din personal och din familj

Vi har flera olika typer av utbildningar. En del av våra utbildningar riktar sig mot företag och organisationer medan andra riktar sig till allmänheten. Brandskyddsföreningen i Skåne län har ett nära samarbete med räddningstjänsten när vi anordnar utbildningar. Det innebär att kunskapen hos våra instruktörer är mycket stor då de normalt jobbar som brandmän, befäl eller brandmästare. De jobbar dagligen med brandfrågor och har därför stor erfarenhet av hur människor ska eller inte ska agera om något plötsligt händer. De flesta bränder och olyckor händer i hemmet eller på vår fritid. Genom att erbjuda gratis utbildningar för t.ex. privatpersoner, familjer, ideella klubbar, föreningar och organisationer så hoppas vi kunna påverka, förebygga och förhindra att olyckor inträffar.

Regionala brandskyddsföreningar

Brandskyddsföreningen finns i hela Sverige. Välj din förening och hitta information och utbildningar om brandskydd.

Kontaktruta-skane.png