Hem / Regionala föreningar / Skåne / Om oss / Skånsk brandskyddsdag 2016 / Skånsk brandskyddsdag 2015

Skånsk brandskyddsdag 2015

Skånsk brandskyddsdag 2015 framgångsrikt genomförd!

Med 200 anmälda deltagare, 44 utställare samt duktiga föreläsare genomfördes Skånsk brandskyddsdag på ett framgångsrikt sätt. Nu kan du ta del av presentationerna:

Till Brandskydd i radhus
Till Friska brandmän
Till Kartläggning av arbetsmiljörisker vid heta övningar
Till Räddningstjänsten Syds Radhusprojekt

Skånsk brandskyddsdag är ett kostnadsfritt och årligt evenemang som utgör en mötesplats för räddningstjänster och branschföreträdare i södra Sverige. Arrangörer är Brandskyddsföreningen Skåne i samarbete med Föreningen Sveriges Brandbefäl Skåne/Blekinge och MSB Revinge. Deltagarna ska kunna ta del av föreläsningar om aktuella ämnen och trender som en del i sin kompetensutveckling. Vidare vill vi att deltagarna ska ges möjlighet att utveckla sina nätverk. Avslutningsvis ska deltagarna årligen hitta nyheter i  vår utställning inom områden som olycksförebyggande, teknik, räddningstjänstutrustning samt skyddskläder.

Per Björkman, verksamhetsledare Brandskyddsföreningen Skåne