Hem / Regionala föreningar / Skåne / Om oss / Dokumentation / Julträff 2013

Julträff 2013

3 december 2013

Årets julträff lockade 60 deltagare och genomfördes den 3 december i Länsförsäkringar Skånes lokaler i Malmö. Julträffen, som genomförs varje år, är ett samarrangemang mellan Brandskyddsföreningen Skåne och Föreningen Sveriges Brandbefäl Skåne-Blekinge.

Temat för träffen var olycksutredning och två händelser stod på programmet. Först ut var Anna Brand, Helsingborgs Brandförsvar och Jan klauser, Ängelholms Räddningstjänst som berättade om utredningen kring Tranarpsolyckan på E4 som skedde tidigare i våras.
Ladda ner presentationen här

Den andra händelsen presenterades av Anna Andersson Carlin, Räddningstjänsten Syd. Här handlade det om en brand i ett flerfamiljshus i Umeå 2008 och den efterföljande rättsprocessen där Folksam stämt kommunen för sitt agerande i samband med branden.
Ladda ner presentationen här

Tomas Bergkvist, ordförande i Brandskyddsföreningen Skåne, hälsar välkommen till årets julträff.