Hem / Regionala föreningar / Östergötland / Om oss / Bli medlem

Stöd vårt arbete – bli medlem!

Brandskyddsföreningen är en allmännyttig ideell förening som arbetar för ett brandsäkrare Sverige. Vi är en opartisk påverkare som utvecklar och sprider kunskap om ett bra brandskydd.

Bred förankring

Med hjälp av vårt nätverk når vi ut till stora grupper. Vi har stöd av försäkringsbolagen. Vi samverkar med näringslivet. Tillsammans med 22 regionala brandskyddsföreningar täcker vi hela landet med bland annat utbildningsinsatser.

Vi jobbar också för att göra politiker medvetna om vilka säkerhetsmässiga följder deras beslut kan få. Som medlem stödjer du oss i detta arbete och kan samtidigt själv vara med och påverka.

Idag har vi drygt 2 000 medlemsföretag. Medlemskapet i Brandskyddsföreningen Sverige innebär automatiskt medlemskap i din regionala brandskyddsförening som erbjuder lokala aktiviteter om aktuella ämnen för din region eller bransch.