Hem / Regionala föreningar / Örebro / Utbildning / Privat och ideella föreningar

Utbildning för privatpersoner och föreningar

Brandsäkert hem

Över 70 personer dör i bostadsbränder varje år, många på grund av att säkerhetsutrustning saknas. Få ökad kunskap om brandrisker i hemmet och vad du kan göra för att förebygga dessa.

Egensotning

Få nödvändig kunskap om sotning för att fylla kriteriet för kommunens medgivande om att sota själv. Nu kan du gå en kurs i egensotning som täcker in de teoretiska kunskaperna.

Hem och fritid

Under tre timmar summerar vi och reder ut risker och säkerhet i hem- och fritidsmiljö. Vi visar risksituationer i ditt hem, och ni får möta en brandman som har "de rätta svaren" på alla era frågor.

HLR, Hjärt- och Lungräddning

På mindre än två timmar lär du dig att agera vid ett hjärtstopp, andningsstopp och medvetslöshet. Våra instruktörer vägleder dig så du känner dig trygg och säker. Du kan göra en skillnad genom att veta hur du ingriper.

Kontaktruta-förening-Örebro-län