Hem / Regionala föreningar / Örebro / Om oss / Bli medlem

Som medlem är du med och påverkar

Vill du vara med och stödja utvecklingen av det förebyggande brandskyddsarbetet? Ju fler medlemmar vi är desto större blir våra möjligheter att påverka. Idag består Brandskyddsföreningen Örebro län av cirka 90 medlemmar. Medlemmarna kommer från näringslivet, försäkringsbranschen, offentliga myndigheter och organisationer. Gemensamt är att vi alla vill påverka och skapa en brandsäkrare miljö.

Medlemsförmåner

Som medlem i Brandskyddsföreningen stödjer du utvecklingen av det förebyggande brandskyddet i samhället. Dessutom får du:

• Prenumeration på BrandSäkert – Brandskyddsföreningens tidning som utkommer med 7 nummer per år.
  • Reportage om aktuella händelser inom brand, skydd och säkerhet.
  • Prenumeration på Brandskyddsföreningen Sveriges digitala nyhetsbrev.
  • 10 procents rabatt på Brandskyddsföreningen Sveriges utbildningar, rådgivningstjänster och utvalda förlagsprodukter.
  • Inbjudningar till olika utbildningar.
  • Brandforskningsresultat från Brandforsk.
  • Medlemskap i din regionala brandskyddsförening.

Läs mer om medlemskap på Brandskyddsföreningen Sveriges hemsida

Till Brandskyddsföreningen Örebro läns medlemsföretag