Hem / Regionala föreningar / Jönköping / Utbildningar / E-learning

E-learning

Behov av brandkunskaper men ont om tid? Då heter lösningen e-learning! Ett enkelt och roligt sätt att lära sig nya saker och sätta sig in i olika ämnen. Med e-learning är det enkelt och effektivt att utbilda små till stora grupper medarbetare och säkerhetsansvariga.

Vad är e-learning?

Brandskyddsföreningens e-learning utförs via datorn och bygger på en pedagogik som aktiverar deltagaren:

• Vi blandar inlärningssätten se, lyssna och läs.
  • Vi tillämpar upplevelsebaserad inlärning: deltagaren får göra aktiva val kopplade till den dagliga verksamheten och direkt se konsekvenserna av detta val.
  • Vi använder en variation av film, drag-and-drop, ljud, bilder, animeringar, text och test som gör utbildningen rolig och lärorik.

Hur kan e-learning passa dig och hur fungerar det?

E-learning är både flexibel och kostnadseffektiv. den går att genomföra när som helst och var som helst så länge du har tillgång till en dator.

Du som ansvarig kan få statistik som visar vilka anställda som genomför utbildningen, hur de svarat på frågorna i testet och om de har blivit godkända.

Utbildningarna placeras i ett LMS (Learning Management System). Vi kan placera utbildningen i vårt LMS eller direkt i ert eget. Utbildningana levereras i Scorm-format, som fungerar bra på de allra flesta datorer.

Utbildningarna kombineras lämpligvis med praktik.

För mer information och offert kontakta oss via kontaktuppgifter nedan.

Kontaktruta-förening-Jönköping