Hem / På arbetet / Media

Media

Brandskyddsföreningen är en av de viktigaste portalerna när du i rollen som journalist eller annan informationssökare behöver uppgifter om bränder och brandskydd. Dels producerar vi kontinuerligt pressmeddelanden som sparas i ett register, dels finner du länkar till tidningsartiklar samt radio- och TV-inslag där Brandskyddsföreningen medverkat.

När det gäller statistik om bränder får du tillgång till en del grundläggande uppgifter direkt på hemsidan, men framför allt finns här länkar till en rad databaser hos bland annat försäkringsbolagen, Brottsförebyggande rådet och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap. En prenumeration på vår egen tidning BrandSäkert kan också vara ett bra sätt att hålla sig à jour med det som händer inom området.