Hem / På arbetet / Brandskyddsansvarig / Nätverket Brandskyddsledarna / Brandskyddsledardagen

Brandskyddsledardagen 27 oktober

Varje år arrangeras en konferens som i första hand riktar sig till nätverkets medlemmar. På Brandskyddsledardagen kan medlemmarna träffas, uppdatera sina kunskaper och utbyta erfarenheter. Konferensprogrammet presenteras inom kort.

Dags att nominera kandidater till Årets Eldsjäl!
Är du Årets Eldsjäl? Eller känner du till någon som du tycker gör viktiga insatser för ett brandsäkrare Sverige? Varje år delar Brandskyddsföreningen ut det prestigefyllda priset ”Årets Eldsjäl – Brandskydd”. Priset delas ut på Brandskyddsledardagen den 27 oktober.

Nominera en person som stämmer in på följande kriterier:

• Jobbar med brandskydd internt i företag och organisationer
  • Visat prov på stort engagemang i brandskyddsarbetet
  • Gör det lilla extra och tänker utanför ramarna och påverkar andras beteende

Skicka nomineringen till helena.larsson@brandskyddsforeningen.se med en motivering. Sista dag för nominering är den 10 juni.

Eldsjäl.jpg