Varukorg
0 st varor
Totalt: 0,00 kr
  • Totalt: 0,00 kr
Hem / Om oss / Lediga tjänster / Bolagsjurist
Skriv ut

Vi söker en bolagsjurist (projektanställning)

Till vårt kontor på Liljeholmen söker vi en jurist med minst fem års erfarenhet från bolag, försäkringsbolag eller liknande för en projektanställning med start omgående.

Du kommer att få arbeta med vår bolags- och föreningsjurist och stötta henne i den dagliga verksamheten med löpande frågor inom olika rättsområden i de helägda dotterbolagen och Brandskyddsföreningen. Uppdraget innebär att du kommer att få arbeta brett och verksamhetsnära med många kontaktytor både inom verksamheten och externt eftersom Brandskyddsföreningen samarbetar med försäkringsbolag, räddningstjänster, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap med flera företag och organisationer.

Brandskyddsföreningens verksamhet är omfattande och innehåller många rättsområden. I denna roll kommer du främst att arbeta med kommersiella avtal, varumärkesrätt samt frågor kring personuppgiftslagen och dataskydd, men även frågor kring bland annat konkurrensrätt och bolagsrätt kan förekomma.

Arbetet kräver att du är van att arbeta självständigt med att driva juridiska frågor och är van vid att ge råd samt tycka om att ge service till verksamheten. Det är viktigt att du är duktig på att formulera dig i tal och skrift och kan förklara juridik på ett pedagogiskt sätt. Samarbetsförmåga, integritet och engagemang är också något som värdesätts.

Du kommer att arbeta nära och rapportera till bolags- och föreningsjuristen.

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med von Feilitzen & Partners. För mer information är du välkommen att kontakta Rosita von Feilitzen, telefon 073-540 57 07. Skicka din ansökan med CV och brev till rosita@vonfeilitzen.se snarast om du tycker att beskrivningen stämmer in på dig. Både visstidsanställning och konsultuppdrag kan tillämpas. Intervjuer kommer att ske löpande.